keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Asiakaspalaute LensWaylle

Etelä-Pohjanmaalla eilen riehuneesta myrskystä on selvitty. Tänään jäi itseltä menemättä töihin, turha oli autolla liikenteehin lähtiä. Neljän jälkeen jo sai ruveta pihaa aamulla kolaamaan, odotellen auraa.
Eilen tuli oltua illalla töissä, töihin juuri ja juuri vielä pääsin, vaikka juuri oli aura mennyt. Takaisintulo sitten hieman ottikin aikaa, noin 5 km matka taittui vain vaivaiseen vähän yli tuntiin. Onneksi oli lapio joukossa ja vaatetta niin paljon että tarkeni autoa yrittää irroitella välillä. Kahteen otteehin kuitenkin oli pakko soittaa eri traktorit paikalle, kun ei enää yksinkertaisesti mitään ollut tehtävissä. Lunta oli pitkälle yli vyötäröön pyryyttänyt lakialta.

Viime kuullahan tilasin netistä silmälasit itselleni, LensWayltä. Vajaan parin viikon käytön jälkeen huomasin, että kolme koriste kiveä oli jo kehyksistä irronnut. Laitoin palautetta menemään heille ja parissa päivässä vastaus tulikin. Uudet lasit oli jo postitettu tilalle ilman lisämaksuja ja saan palauttaa nuo vialliset heille takaisin. Tänään uudet jo sitten saapuivatkin. Kaikin puolin kyllä olen todella tyytyväinen ollut tähän asti laseihin ja vielä saamaani asiakaspalveluun heidän suunnaltaan. Katsotaan nämä uudet lasit kuinka kestävät. Ja kunhan kyllästyn näihin laitan uudet tilaukseen. :)

Viime viikonloppu sujui niin naisellisen harrastelun parissa kuin moottorikelkkailu. Naamahan siinä tuli poltettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti