keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Viikko kitsastelua.. Ehkei sittenkään...

Koko viime kuu meni kuin siivillä, töitä piisasi enemmän kuin osasi odottaakkaan. Ehkä kummankin huono helmikuu korjaantui vihdoin viimein. Loppukuu ja alkukuu on elelty hyvin tiukoilla, perjantaina tuo kuitenkin "palkitaan", kun palkka tulee. Avustajan keikkoja en edes keriinnyt miettimään. Töitä tontilta löytyi vähän sieltä sun täältä. Muutaman tunnin iltahukit ja lauantai aamut ovat muuttuneet pääasiassa aamuihin ja viikonloppuihin. Vapaista ei loppu viimein ollut tietoakaan. Totesinkin, etten kerkiä sairastamahan nyt, vaan luultavasti pääsiäisenä sitten luvan kanssa sairastan. Kuume jo siinä vaiheessa oli jatkunut toista viikkoa.

Sitten koitti pitkäperjantai. Keuhkoissa krohisoo, joka paikkaa kolottaa ja räkä virtaa. Tauti tuntuu ettei ota laantuaksensa. Tälle illalle sainkin vihdoin viimein lääkäriajan. Töiden jälkeen sinne suunnistan. Tuntui kummalle, kun kahtena päivänä terveyskeskukseen soittelin, kun ei aikoja herunut, että oltiin vain sairaslomaa  silti tuputtamassa. Mutta kun en minä sitä halua. Tämän viikon päätin muutenkin taudin kanssa nyt rauhoittaa, teen vain iltoja, enkä mieti mitään ylimääräisiä.

Vielä en viime kuun palkkakuittia ole saanut, mutta tiedän jo nyt, että onnistuin yli tuplaamaan normaali palkkani. Myös sunnuntait nostattavat palkkaa hyväisesti. Tällä kuulla ajattelinkin jonkun tavoitteen mahdollisesti saada jo "täytäntöön".

Myös pientä ylimääräistä on jälleen tullut puuhailtua. Kuumeesta ja pyörryttämisestä huolimatta sain korjattua parit hevosen loimet ja vaihdettua parit vetskarit. Siitä on tiedossa euroja vielä varmasti tällä viikolla. Myöskin akvaarioiden muutaman eurottoman viikon jälkeen on taas roposia luvassa jokunen jo tällä viikolla.

Isäntä on töistä melkein viikoittain tuonut minulle puukuormia, niitä saa väliajat pilputa ja pannussa polttaa. Taas on lämmittäminen ollut ilmaista. Vain pilppuamisen vaiva. Nyt on muutenkin jo saanut vähentää lämmittämistä, kevätaurinko jo sen verran hyväisesti lämmittää sisälle.

Nyt onkin aika suunnitella kauppaan lähtöä, tilillä on vielä 15,23 €. Sillä saa haettua pari tupakka-askia ja pari maitoa. Niillä mennään perjantaihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti