tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hyvä mieli.


Vietän tänään niin sanottua vapaapäivää taas. Toki silti täytyy töissä käydä pikkuisen asioita hoitamassa ehtoommalla, mutta se on niin pientä, uuden ohjelman opiskelua ja paperien pläräämistä, ettei sitä töiksi voikaan sanoa. Viikonlopunkin puhuin itselleni vapaaksi, Lauantaina kuitenkin menen töihin niksauttamaan paikat kuntoon, ilmaiseksi. Työmaan sähköpostiin kun sopivasti oli tippunut postia kuinka tarvittaisiin harjoituskappaleita hierottavaksi muutamaksi tunniksi. Tämä passasi minulle. :)
Lyhennyksetkin menivät taas tililtä ja tässä on täytynyt summailla mitä jää käyttörahaa tilille makaamaan ja mitä laitan sivuun. Keskustelut isännän kanssa saivat minut tekemään uuden pidemmälle tähtäävän päätöksen. Päätin toistaiseksi luopua haaveesta hommata sen uuden kuivausrummun, onhan nyt taas kesäkin tulossa. Hieman pidempään täytyy nyt bonuksia säästellä, jotta saan itselleni vuosia haaveilemani auton peräkärryt. Näitä olen kaivannut jo kauan, itse tarvitsen kärryjä suhteellisen usein ja kärryjä joudun aina soittelemaan pitkin poikin pitäjää, kellä sattuisi olla kärryt kotona jota saisi lainailla. Marraskuulla kävinkin muutaman tarjouksen pyytämässä, mutta se sitten jäi kaiken muun toiminnan ohella. 
Tileillekkin on taas siirrelty muutama kymppi rahaa. Tarkoituksenani oli tällä kuulla joku tavoite jo täyttää, mutta koska korot ovat tällä hetkellä niin huonot tileillä, päädyin lyhentämään lainaa vähän enemmän. Periaatteessa kuitenkin saavutin yhden tavoitteen; laina on lyhennetty nyt niin, että mikäli maksaisin vain normaalit lyhennykset pääsen jo alle 29999,99€, minkä tavoitteekseni asetin. 
Tästä on taas hyvä jatkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti