tiistai 19. helmikuuta 2013

Edulliset lasit tulevat.. Netistä.

Lenswayn tilaus saapui tänään. Viime torstaina tuli viesti, että silmälasit on lähetetty. Silmälasit todella vastasivat odotuksiani, eivätkä todellakaan olleet hinnalla pilattu. Vaikka netistä nämä tulikin tilattua, istuivat nämä päähän ja olivat tarpeeksi napakat. Metalliosatkaan eivät kosketa ihoa, joten ei ole pelkoa, että nikkeliallergia oireet iskisivät saman tien.

27,50€ kevään uutuus lasit, sekä kehyksiin että linsseihin olen kyllä todella tyytyväinen hetken kokeiltuani. Eivätkä linssitkään ole mitkään turhan "paksut" vaikka olisivat Specsaversillä halunneet siihen kahteen kertaan ohentaan. 

Vaikka olenkin tähän asti ollut vastaan, etten tohdi netistä silmälaseja tilata. Perun sanani ja suosittelen muillekkin. Tilauksen toimituksessa meni vajaa 2 viikkoa. 

2 kommenttia:

  1. Kyllon hianot :) Ja hyvä, että oli kaikin puolin sopivat!

    VastaaPoista
  2. Kivat lasit! Myös aiempi kirjoituksesi silmälasien hankinnasta oli mielenkiintoinen. Optikkoliikkeiden tarjoukset ovat aika puppua... Esim. koska minulla on -8-lasit, eivät tarjoukset koskaan koske näitä ohennettuja laseja. Lasini ovat vanhat, sillä käytän lähestulkoon vain piilareita nyt. Seuraava hankinta onkin sitten jo monitehot, eli mummolasit ��

    VastaaPoista