perjantai 8. helmikuuta 2013

Tori.fi sivuston tehokkuus

Taas se huomattiin. Tori.fi-sivustolta kyllä tavara liikkuu. Parit kohteet vielä on jäljellä. Päätin pientä inventaariota tehdä askartelu/ompelumateriaaleista tässä viikolla. Ilmoitukset jätettyäni oli 4 tunnin sisällä suurinosa tavaroista mennyt ja vielä vähän ylimääräistäkin, jota sitten vielä sain kaupattua sähköpostin välityksellä.
Eilen tavarat jo muuttivat uusille tekijöilleen.

Tänään on tiedossa vähän lyhkäisempi työpäivä. Sen jälkeen on tarkoitus vielä käydä tekemässä yksi tietokoneen asennushomma, josta toivottavasti myös muutama euro liikenee, edes bensarahaa. Eilen oli vapaapäiväni, mutta kahden työn palkat kuitenkin rävähtivät tililleni. Tuosta saakin sitten sumplia mitä mihinkäkin menee. Viime kuulta jäi noin 140euroa "ylimääräistä" tilille makaamaan, joten tämän nyt sitten mietin miten jaan mihinkäkin.

Seeprakirjoahventen poikasetkin ovat alkaneet tutkimaan uutta ympäristöään. Kovaa vauhtia ovat kyllä kasvaneet ja vamhemmat pitävät hyvää huolta näistä. Edellinen kasviakvaarioni/rapula alkoi tässä taannoin vuotamaan. Nyt olenkin miettinyt, josko sittenkin hommaisin tämän tilalle muutaman litran isomman ja luopuisin tuosta vuotavasta jollekkin esimerkiksi terraarioksi. Tätä täytyy tässä miettiä vielä. Lamput yms löytyisivät jo omasta takaa, tekniikkaakin pyörii nurkissa sielä täälä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti