torstai 14. helmikuuta 2013

Koirankarvoja ja tossutehtailua

Vihdoin viimein työviikko alkaa niin sanotusti olla pulkassa. Edes hetkeksi istahdan ja rauhoitun. Koko viikko on ollut yhtä hulinaa. Edestakaasi on saanut resuta minkä keriinny, ajella pitkin maakuntaa, hoitaa asioita ja soitella milloin mihinkäkin. Huomenna joudun vielä ajella maakunnassa. Tänään on vielä tiedossa tuotelappujen tekoa ja hintojen miettimistä myyntiin lähteville tuotteille.

Pari ehtoota on tullut pyhitettyä koirien tossujen ompeluun, niitä onkin syntynyt ripakopallinen. Kuten jo arvata saattaa, on se pientä näpertelyä vaikka kuinka sarjassa niitä ompelee. Katetta näille ei millään tavalla kyllä saa. Moni tekijä onkin jättänyt näiden teon kokonaan. Itselläkin oli jäänyt yksi koppa tekemättä, kaikki osat olivatkin jo valmiina, joten ei tarvinnut kuin päästellä tossut kasaan. Näitä kertyikin yhtäkkiä iso muovikassillinen. Päädyin myös kokeilemaan paria uuden tyyppistä materiaalia, nämä ovatkin olleet tällä viikolla kotona "koeajossa", kuinka toimivat. Nuo materiaalit tuntuivat toimivan todella hyvin ja menivät myös sisälläkin luistelematta.

Viikonloppuna on pienimuotoista myyntitoimintaa eräässä koiratapahtumassa, sinne minulta pyydettiin myyntiin myös värjättyjä koirankarvalankoja. Onneksi varastosta löytyikin valmiita värjättyjä lankoja, suurin osa on kasvivärjättyjä. Kiireen vilkkaa täytyi myös vielä muutama vähän värikkäämpi koittaa saada aikaan hieman teollisemmilla väreillä. Nyt nuo kuivavatkin pannuhuoneessa "orrella", jotta aamulla voin ne vyhditä uudestaan. Mielenkiinnolla odotan mikä on tämän vuoden "suosikki väri". Kunhan saan nuo kuiviksi, niin voin kuvankin ehkä jopa esitellä. :)

Eilis ehtoo meni siivillä akvaarioiden kimpus, yläkerran suodattimet tuli putsailtua ja hetken mielijohteesta tuli laitettua pörisemään 20l pitkästä aikaa. Joulun alla myin yhden pikkualtaan pois itseltäni ja ajattelin ettei koskaan enää, mutta tässä se nyt nähtiin. Myöskin vuotavasta 63sta tein päätöksen, että tulen luopumaan siitä lähitulevaisuudessa, tilalle meinaan hankkia n. 100litraisen kasvipyhäköksi. Uuden altaan kypsyessä mielessä olenkin miettinyt josko hankkisin sinne jotain uutta rapulajia. Ihastuin aivan täysin kun näin netissä kuvan erään liikkeen sivuilla oranssista punaravusta. Järki kuitenkin sanoo, etten tätä hinhiöötte, jos meinaan kasvialtaan laittaa jälleen pystyyn. Ehkä päädyn johonkin kivaan uuteen katkarapu tuttavuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti