tiistai 5. helmikuuta 2013

Silmälasit netistä

Eipä siinä kauaa sitten loppuviimein tullut mietittyä, nyt on uudet silmälasit laitettu tilaukseen. Katsotaan ja koitetaan, ovatko nämä yhtään sellaiset kuin ajattelin. Netistä en aikaisemmin ole itselleni silmälaseja tilannutkaan, piilolinssejäkin koitin eilen vasta elämäni ensimmäisen kerran. Piilolinssejä sovitettaessa minulle kehuttiin, että sopisivat todella hyvin silmiini, turhia en räpsyttele ja kyynelkanavatkin pelaa moitteettomasti. Kuitenkin tämä osoittautui miltei mahdottomaksi operaatioksi silmieni muodon takia. Yli 10 minuutin per silmä takkuamisen jälkeen kuitenkin linssit saatiin paikoilleen. Voin kuitenkin todeta, että taisi saada tämä kokeilu jäädä tähän.

Lensway:ltä lähti nyt nuo lasit tilaukseen. Ostohyvitystä tilauksesta kertyi vakio 2,25 €. Lenswayllä tällä hetkellä on ystävänpäivään asti tarjous, jossa kaikki lasit saa puoleen hintaan. Sopivat kehykset jotka löysin olivat normaalihinnaltaan 55 euroa sisältäen ohennetut linssit. Postikuluja ei peritty. Alennuksen jälkeen laseille jäi hintaa 27,50 euroa. Mikäli tuohon hintaan sopivat silmälasit arkikäyttöön saan, en todellakaan jatkossakaan taida käydä kuin näköni optikolla tarkistuttamassa. Tilausvahvistuksessa toimitusaikaa annettiin viikosta kahteen. Toimituspäivänmääräksi kuitenkin oli annettu 10.2. Laseille annettiin myös kahden vuoden takuu, sekä 3kk tyytyväisyystakuu.

Mielestäni myös lenswayn kuvakokeilu vaikutti ihan toimivalta. Kameralla kuva kohtisuoraan edestä ja eikun "sovittamaan". Vertasin myös tulostettavaan kuvaan vanhoja arkilasejani ja nämä ovat hyvin saman muotoiset, joten uskoisin että istuvat päähän. Nyt sitten vain odotellaan, koska "uudet silmät" saapuvat.

3 kommenttia:

  1. Mun nykyiset lasit on myös Lenswaylta! Heillä oli toissakesänä sellainen kilpailu, jossa jakoivat monia tuhansia laseja ja lasit tulivat maksamaan vain postikulujen eli 5e verran. Lasit on olleet kyllä hyvät! Mittailuista huolimatta olivat kuitenkin ahtaat päähän ja piti käydä optikolla, joka sitten vähän munklas niitä, että sai laseja käytettyä! :D Nyt oonki sitte ajatellu, et pitäs uudet lasit hommata ja oonki vähä jo tehny hintavertailua ja tullu siihen tulokseen, et omat saisin halvimmalla Specsaversilta (josta aiemmin kirjoititkin). Itsellä nimittäin on niin paljon miinusta linsseissä, että sitä ohennusta tarvii varsin reippaasti ja muilla suuremmilla silmälasiketjuilla ohennetut linssit tulee merkittävästi kalliimmaksi.
    Ps. lisään sun blogin oman blogini linkkilistaani, toivottavasti ei haittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse sain nyt torstaina viestin, että lasit on lähetetty LensWayltä. Toivottavasti huomenna pääsen kokeilemaan. Nuo lasit mitkä tilasin, koitin mallailla vanhoihin laseihin ja mitä mittoja niistä katsoin, pitäisivät olla malliltaan aivan identtiset. Itse olin aikaisemmin Seinäjoella toimineen Eyen:in asiakas. Samoja kehyksiähän specsaversin valikoimista löytyy. Specsaversin 2 kertaan ohennetut linssit olivat 140e extraa, mikäli tuo itsellesi piisaa. :) Itse olen viimeiset 7 vuotta pääasiassa käyttänyt muovikehyksiä, koska yksinkertaisesti titaaniset ovat niin kalliita (nikkeliallergia). Muutenkin nuota muovikehyksiäkin saa niin tarkasti katsella, ettei metalliosat kosketa ihoa.
      Kiitoksia linkkauksesta!

      Poista
  2. Pitäisi myös tilata varmasti silmälasit netistä. Kuitenkaan kun niitä ei kokoaikaa käytä, lähinnä lukemiseen. Tuo onkin kätevä, että ne saa tosiaan verkkokaupasta. Itse kun etenkin pandemian aikana yritän vältellä julkisia paikkoja.

    VastaaPoista