tiistai 22. tammikuuta 2013

Tili tuli, tili meni

Tänään rävähti päivärahat tilille, mutta huomattava osa siitä jo hupeni. Aamulla tuli jo varahin lähdettyä liikenteehin ja vasta illalla olin kotona. Koska alkukuun olen kituuttanut ilman rahaa, oli nyt syytä tuhlata. Vihdoin viimein kävin huudattamassa itselleni edullisesti uuden moottorisahan, Husqwarnan halpamerkki Jonseredin. Tämä kotiutui paikallisesta Agrimarketista. Olinkin tätä haaveillut jo pidemmän aikaa. Vanha saa jäädä kakkoseksi, hätävaraksi. Kaupanpäälle tingin vielä itselleni parit ketjut edes ja onhan loppuviikon vielä voimassa tuplabonukset Agrimarketeissa. Tuon bonuksen näkee sitten ensikuun 10. päivä mukavana yllätyksenä s-tilillä. Viime kuulla hyödynsin http://www.ostohyvitys.fi/ sivustoa, kun tilasin uuden kannettavan tietokoneen yli vuoden tauon jälkeen, tämä tuli prisman verkkokaupasta myöskin tuplabonusten kera. Viime kuulta rapsahtikin bonuksia huiman 107 euron edestä.

Sisko naureskelikin käydessäni, että tämäkös on se joka naisen pakollinen työkaluvalikoima mitä autosta tulee löytyä. Aina joukossa matkustavat työkalupakki ties minkälaisine avaimineen, lapio, kirves, puukko ja hinausliina. Nyt vielä tämä moottorisahakin oli kyytissä. Totesinkin siihen että "joo, jos sattuu tiellä puu olemaan niin saan sen näppärästi pienistettyä ja liinalla perähän kiinni, niin saan sen kotia tuotua".

60euroa tuli myös nostettua automaatista ensi viikolla olevaa koiran silmäpeilausta varten. Pariin tupakka-askiin hupeni myös rahaa. Sairaalan päivystysmaksu pahan migreenikohtauksen takia piti myös maksuun laittaa. Jäi sitä kuitenkin vielä euroja jäljelle niin, että viikonloppuna saamme siskon kanssa juhlittua synttäreitämme skumppapullon kanssa laulaen yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti