tiistai 29. tammikuuta 2013

Rapusalaattia.. Toisin sanoen rapujen herkkupäivä

Meillä aina vitsaillaan, että tehdäänpä taas rapusalaattia. Eivät nämä ravut kuitenkaan tuolta akvaariosta päädy salaattikippoon, vaan oli lapsukaisten salaattipäivä. Töistä jäi vanhaa ylijäämää, niin tulipa nuo kotia tulles keiteltyä ja kyllä kelpaa. Saavatpahan akvaariokasvit olla rauhassa.


Huomenissa taasen neljä sinirapu lapsosta muuttavat maakuntaan seuranaan läjä kirsikkasukarapuja. Nyt alkaakin olla aikalailla kirsikkakanta hetkeksi harventunut. Sinirapujakaan enää kovin montaa jää kasvamaan. Onpa kuitenkin ensikuun loppupuolella uudet tulokkaat tulossa. Sanotaan että varsinkin pienet siniravut saattaisivat tuhota kasveja, ei meillä ainakaan. Tämä varmaan kuitenkin suurilta osin johtuu siitä että saavat myös kaupallisten ruokien lisäksi sekä tuoretta että kuivattuja kasviksia. Ja mitä vielä syövät akvaariokasvien kuolleita osia.
Nyt on ensimmäistä kertaa koitettu videota lisätä. :) 
Tänään tuli käytyä myös viemässä hiluja pankkihinkin, olipa nuota taas "puolukka purkillinen" kertynyt. Nyt ollaan yli 200euroa lähempänä taas loppu vuoden tavoitetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti