perjantai 25. tammikuuta 2013

Viikonlopun kiekkoleski

Isäntä ilmoitteli jo päässeensä perille määränpäähänsä. Iloinen yllätys ehtoohin tuli kun naapurin emäntä soitteli tulevansa istumaan iltaa minun seurakseni. Jotenkin itsellä oli olo jo kovin koomisesti asennoitunut, että könnään ehtoon yksin vahdaten televisiota ja tissutellen olusta. Muutaman pienen muutoksen tein blogin palkkeihin, lisäilin pari mainosta.

Edellisellä viikolla peruutin myös monta vuotta jatkuneen PlusTV tilauksen, kanava paketteja oli kaksi erilaista ja maksoivat yli 60euroa kuukaudessa, eikä ko. kanavilta tullut ikänä mitään. Uusintoja uusintojen perään. Discoveryn ohjelmatkin ovat pääsääntöisesti yli vuoden vanhoja. Viimeisen vuoden ajan olemme seuranneet jenkkien tahteja useampaa televisiosarjaa internetin kautte, sellaisia mitä täälä ei ole edes tullut ja tuskin tulee tulemaankaan. Myöskin television katsominen on meidän taloudessa vähentynyt roimasti, vaikka juuri sainkin lahjaksi uuden 42" isännältä. Meillä on kaksi videotykkiä sitä varten, että voimme katso elokuvia, yksi huone on pelkästään pyhitetty tälle.
PlusTVtä en pystynyt perumaan edes puhelimitse, olisi tarvinnut isännältä valtakirjan. Sähköpostiviestillä sitten päätettiin irtisanoa, kaikki tarvittavat tiedot olivat, mutta ko. viestiin ei ole asiakaspalvelusta edes tullut minkään valtakunnan kuittausta. Katsotaan sitten ens kuun puolessa välissä, jatkuuko kanavien näkyminen vain edelleen. Ja uusi lasku tietysti tipahtaa postilootaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti